Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

03-11-2017

În cadrul Zilelelor culturii și artei franceze ce se desfășoară în cadrul proiectului „Integrarea teoretico-metodologică a domeniilor de educație artistică din perspectiva formării inteligenței spirituale a personalității”, coordonat de conf. univ. dr. în științe Marina Morari, în holul Bibliotecii Științifice USARB cvartetul format din profesori de la Colegiul de Muzică și Pedagogie Muzicală din Bălți au susținut un scurt recital de muzică de cameră.

În Sala de conferințe a Bibliotecii Ştiinţifice studenții Colegiului de Muzică şi Pedagogie din Bălți în comun cu oaspeții francezi, Orchestra de muzică tradițională din Nevers au participat la masă rotundă „Muzica tradițională pe înțelesul fiecărui spirit - factor ideal al existenței”, şi atelierul „Muzica și dansul tradițional în cultura Franței”.

Foto

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Biblioteca va exista în viitorul apropiat sau va fi înlocuită de internet?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Terms and Conditions