Диеты от специалистов в похудении беру на all-diet.info.

IPR BOOKS

Sistemul electronic pentru biblioteci IPR BOOKS  - un important furnizor de conținut digital pentru instituțiii de învățământ superior și biblioteci universitare.

Royal Society Journal Collection

Royal Society Journal Collection este una dintre cele mai vechi surse ştiinţifice care publica jurnale din intreaga gama de ştiinţe. Scopul fundamental al Societaţii este de a recunoaşte, promova şi susţine excelenţa in ştiinţa şi de a incuraja dezvoltarea şi utilizarea ştiinţei în beneficiul omenirii.

Research4Life

Platformă ştiinţifică ce oferă reviste și cărți electronice din domeniul sănătății, agriculturii, mediului, științelor conexe și științelor sociale.

EBSCO

Consorţiul REM - Resurse Electronice pentru Moldova, este un proiect comun al Institutului pentru o Societate Deschisă, Budapesta - Open Society Institute (OSI) şi Compania editorială EBSCO Publishing (SUA). EBSCO este la moment unul dintre cei mai mari furnizori de reviste în format tradiţional şi electronic.

SpringerLink

Unul din liderii mondiali care oferă cărţi şi reviste practic din toate domeniile de cercetare. Această bază de date este o resursă sigură de informaţii pentru cercetători, cadre didactice şi studenţi.

EIFL

În susţinerea educaţiei şi activităţii de cercetare în calitate de membru al Consorţiului REM Biblioteca oferă utilizatorilor acces gratuit la pachetul de baze de date EIFL. Aceste colecţii digitale au un conţinut academic multidisciplinar, specializat pe un anumit subiect sau enciclopedic, şi cuprind articole din publicaţii periodice (rezumate şi/sau full text), cărţi, referinţe, rapoarte, cercetări, studii de caz, imagini şi hărţi.

Baze de date oferite prin Proiectul MDRONO

Baze de date ce acopera o gama larga de disciplini: studii de artă, chimie, informatica, educaţie, inginerie, geografie, istorie, limba, literatura şi lingvistica, drept, psihologie, sociologie.

Directorii, arhive, repozitorii

Instrumente de regăsire a informaţiei în Acces Deschis pentru studiu şi cercetare.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Cu ce scop recurgeţi la serviciile Bibliotecii universitare?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare