Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

2018, 23 aprilie - Bibliotecarii USARB la Ziua Națională de Sensibilizare privind bibliotecile

FOTO

ziua sensibilizarePe...23...aprilie...2018, de Ziua Națională de Sensibilizare privind bibliotecile, bibliotecarii USARB au participat la Academia de Administrare Publică, împreună cu reprezentanții corpului didactic al Academiei de Administrare Publică (AAP), Academiei de Studii Economice din Moldova (ASEM), Institutului de Dezvoltare a Societății Informaționale (IDSI), precum și experţii internaţionali din România, Grecia și Norvegia.

În cadrul evenimentului a fost inaugurat Centru de Resurse în Limba Engleză, creat cu suportul Consiliului Britanic din Ucraina, Sala multimedia a Bibliotecii, creată recent cu suportul financiar al Comisiei Europene, din cadrul proiectului „Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea Bibliotecilor din Armenia, Moldova și Belarus prin instruirea personalului de bibliotecă și reformarea bibliotecilor ce se desfășoară în cadrul programului Erasmus+.

Elena HARCONIȚA, directorul Bibliotecii Științifice a Universității de stat „Alecu Russo” din Bălți, a prezentat comunicarea Progresul Proiectului LNSS în R. Moldova.

https://www.youtube.com/watch

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Ce beneficii considerați că aţi primit în urma frecventării bibliotecii?

Am dezvoltat abilităţi noi - 11.1%
Am obţinut informaţii de ajutor pentru procesul de studii - 11.1%
Am simţit biblioteca ca un spaţiu sigur şi plăcut pentru studii şi lectură - 66.7%

Total voturi: 9
The voting for this poll has ended on: Iulie 12, 2019

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare