Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

2018, 12 decembrie  - Experienţe şi parteneriate în cadrul Vizitei de documentare în Statul Carolina de Nord, SUA

FOTO

vizita sua...Mihaela...Staver, bibliotecar principal, Centrul Informatizare şi activităţi în reţea a BŞ USARB, în perioada 31octombrie - 10 noiembrie 2018, a efectuat o vizită de documentare în bibliotecile universitare din Carolina de Nord, SUA, precum şi în Biblioteca Congresului, în calitate de participant în programul Open World (Lumea Deschisă), împreună cu câţiva colegi din bibliotecile instituțiilor de învățământ superior din Republica Moldova.

 În cadrul programului Lumea Deschisă bibliotecarii au luat act de istoria şi cultura americană, au facut schimb de experienţe profesionale. Colegii au aflat despre impresiile şi bunele practici colectate din SUA. Programul Lumea Deschisa este o oportunitate pentru extinderea şi consolidarea cunoştinelor cu privire la biblioteconomia modernă, aplicarea acestora în activitatea profesională, în acest sens a creat condiţii de continuitate a Proiectelor implementate în Biblioteca Ştiinţifică USARB.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Care este pentru Dumneavoastră principala sursă de documentare?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare