Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

27-10-2017

În data de 27 octombrie 2017, în cadrul „Zilelor Psihologiei” la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologie și Arte şi în cadrul Săptămânii Internaţionale a Accesului Deschis la Informaţie în Biblioteca Ştiinţifică, cu participarea studenţilor, masteranzilor, cadrelor didactice, a bibliotecarilor, a fost lansată monografia ,,Familia în spaţiul reprezentărilor sociale: definiţii, concepţii, reflecţii” coordonată de dr. Silvia BRICEAG şi semnată de o echipă de autori de la Universitate: Silvia BRICEAG, dr., conf. univ., director de proiect, cercetător şt. superior; Mihai ŞLEAHTIȚCHI, doctor în pedagogie, doctor în psihologie, conf. univ., cercetător şt. superior; Daniela CAZACU, drd., lector univ., cercetător şt.; Maria CORCEVOI, lector univ., cercetător şt.

Silvia BRICEAG, dr. conf. univ., a menționat că evenimentul face parte din cadrul proiectului „Cercetarea funcţionalităţii familiilor din Republica Moldova şi elaborarea mecanismelor de reajustare psiho-socială a acestora în contextual integrării europene” implementat de către membrii Catedrei de psihologie cu spijinul financiar al Academiei de Științe a Moldovei.

Colecţiile universitare au fost completate cu 10 exemplare ale monografiei lansate, donaţie pentru care Elena Harconiţa, directoarea Bibliotecii Ştiinţifice, a mulţumit şi a felicitat autorii cu această importantă apariţie editorială.

Foto

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Care este pentru Dumneavoastră principala sursă de documentare?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare