Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

01-11-2017

În Centrul de Informare al României, în cadrul şedinţei Catedrei de arte şi educaţie artistică (şef al catedrei – dr. conf. univ. Marina Cosumov), a avut loc o oră de promovare a resurselor informaţionale şi documentare de către bibliotecarii formatori din grupurile de lucru Virtualizarea serviciilor şi Promotorii resurselor info-documentare. Coordonator: Ana NAGHERNEAC, (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) şef serviciu Informare şi cercetare bibliografică.

Elena ŢURCAN (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) a informat cadrele didactice despre Achiziţiile recente din colecţia Bibliotecii Ştiinţifice, domeniul Artă şi educaţie artistică (55 doc.), a familiarizat auditoriul cu crearea profilului în Google Scholar.

Mihaela STAVER (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) s-a referit la Repozitoriul Instituţional ORA (Open Research Archive USARB, o arhivă electronică instituţională a documentelor ştiinţifice, educaţionale, de reglementare, elaborate de către cadrele didactice şi bibliotecarii USARB care la moment include 2251 doc) ;  precum şi la Repozitoriul Zenodo unde sunt indexate peste 165 lucrări ale cercetătorilor USARB, fiind oferite şi DOI – identificatorul de conţinut a lucrării în mediul digital şi atribuirea dreptului de autor în Creative Commons.

Lilia ABABII (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) a prezentat baza de date internaţională (CEEOL) care oferă acces la publicaţii academice din domeniul socio-umanist din ţările Europei Centarale şi de Est. Biblioteca este inregistrată în baza de date CEEOL, la moment fiind indexate 457 lucrări.

Valentina TOPALO Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. a îndemnat profesorii să utilizeze Bazele de date pentru instruire şi cercetare cu acoperire multidisciplinară: EBSCO, SpringerLink, Web of Science etc.);  Pagina web a Bibliotecii (versiune nouă) cu toate oportunităţile ei.

Foto

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Care este pentru Dumneavoastră principala sursă de documentare?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare