Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

08-11-2017

lituania expo 1Gabriela Cazacu, bibliotecar în Serviciul de Comunicarea a colecţiilor, Documente în limbi străine BŞ USARB, a facilitat înţelegerea expoziţiei de documente în limba engleză și fotografiile cu genericul „Sub cer străin” studenţilor de la facultatea de Litere, specialitatea jurnalism gr.JR 28Z împreună cu profesoara doamna Diana Vrabie, critic istoric literar, doctor în filologie, conferenţiar universitar.

lituania expo 3Expoziţia „Sub cer străin. Locuitorii Lituaniei în lagărele şi locurile de exil din URSS. Anii 1940-1958”, realizată de Muzeul Victimelor Genocidului din cadrul Centrului de Cercetare a Genocidului şi Rezistenţei Populaţiei Lituaniei, a fost inaugurată de Ambasada Lituaniei ]n R. Moldova la 6 noiembrie, la Biblioteca Științifică a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți şi va funcţiona până la 20 noiembrie 2017.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Biblioteca va exista în viitorul apropiat sau va fi înlocuită de internet?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare