Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

17-01- 2018

Din 17 ianuarie până la 31 decembrie 2019 Biblioteca Ştiinţifică USARB oferă acces gratuit la următoarele baza de date OpenEdition:

openeditionOpenEdition este dezvoltat de Centrul pentru Publicarea Electronică Deschisă (Cléo - UMS 3287), un centru operat de CNRS, Universitatea din Aix-Marseille, EHESS şi Universitatea din Avignon şi Pays de Vaucluse, Franţa.

OpenEdition oferă comunității ştiințifice patru platforme internaţionale de publicare şi informare în ştiințele umaniste și sociale în limbile franceză, engleză, portugheză, germană, italiană, spaniolă.

openedition journalsOpenEdition Journals este o platformă pentru reviste în științele umaniste și sociale.
Fondată în 1999 sub numele Revues.org, aceasta găzduiește astăzi peste 450 de publicații online sau 150.000 de articole, dintre care 95% sunt în acces deschis.

openedition booksOpenEdition include o platformă dedicată cărţilor OpenEdition Books. Găzduieşte astăzi peste 4809 de cărţi în acces deschis din arte, educaţie, geografie, ecologie, mediul ambiant, arheologie, ştiinţele comunicării şi biblioteconomie.

 hypotesisHypotheses este o platformă pentru blogurile de cercetare. Găzduiește câteva mii de bloguri care acoperă toate domeniile ştiinţelor umaniste și sociale. Textele sunt în acces deschis. Acestea pot fi de interes publicului larg. În fiecare zi, se actualizează cu noi postări.

 calendaCalenda este un calendar în domeniul științelor umaniste și sociale. Calendarul evenimentelor academice informează utilizatorii, profesorii și cercetătorii despre știrile din cercetare. Calenda oferă feed-uri pe categorii, 37312 de tipuri de evenimente în limbile franceză, engleză, portugheză, germană, italiană, spaniolă.

OpenEdition Freemium este un program pentru dezvoltarea de publicații științifice cu acces deschis în științele umaniste și sociale. Acest parteneriat, îl oferă exclusiv instituțiilor (biblioteci, campusuri, centre de cercetare) şi își propune să construiască un model de afaceri inovator și sustenabil.

Toate veniturile generate de acest program sunt reinvestite în dezvoltarea de publicații electronice științifice cu acces deschis. Platformele distribuie conținut de acces deschis - reviste, cărți și anunțuri științifice - completate de servicii și disponibile exclusiv pentru instituții și utilizatorii acestora.

 Freemium conţine texte accesibile gratuit în format HTML pentru orice utilizator și pot fi descărcate în format PDF și ePub numai pentru utilizatorii instituțiilor partenere.

Programul este alcătuit din două oferte complementare:

 OpenEdition Freemium pentru cărți. Sunt propuse două moduri de achiziție (titlu după titlu sau buchet) și două tipuri de licențe (achiziția plană sau anuală).

Oferta OpenEdition Freemium for Journals, dedicată revistelor. Indiferent de oferta aleasă, un nivel ridicat de servicii asociate facilitează integrarea în cataloagele bibliotecilor și în instrumentele de cercetare.

Prin Consorţiul REM Biblioteca Ştiinţifică USARB Vă oferă acces gratuit la baza de date ASTM standards Abstracts, accesând linkul:https://compass.astm.org

 compasASTM International a fost organizat în 1898 în SUA şi este una dintre cele mai mari organizații internaționale de dezvoltare a standardelor. La nivel global funcţionează peste 12.000 de standarde ASTM, îmbunătăţind viața a milioane de oameni în fiecare zi.Combinate cu serviciile inovatoare de afaceri, standardele ASTM îmbunătățesc performanța și ajută toată lumea să aibă încredere în lucrurile pe care le cumpără și le utilizează - de la jucărie până la avion. Foloseşte expertiza a peste 30.000 de membri din 140 de ţări pentru a crea un consens și a îmbunătăți performanța în industria prelucrătoare și materiale, produse și procese, sisteme și servicii.

Standardele sunt în 13 limbi străine printre care: engleza, franceza canadiană, franceza, germana, japoneza, chineza, spaniola, rusa, etc. Înțelegând nevoile comerciale și prioritățile consumatorilor, ASTM ajută lumea să funcționeze mai bine. Fapt notabil: Mai mult de 6.700 de standarde ASTM au fost adoptate ca bază pentru standardele naționale sau menționate în reglementări în țări din afara Statelor Unite ale Americii.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Care este pentru Dumneavoastră principala sursă de documentare?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare