Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

27-04-2018

tendinte 1

În perioada 17-27 aprilie 2018, Secţia de Formare Continuă a Universităţii de Stat din Moldova în colaborare cu Biblioteca Ştiinţifică a Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi au organizat cursul de scurtă durată Tendinţe actuale în activitatea bibliotecilor din Republica Moldova (75 de ore). 

S-au înscris 15 bibliotecari din biblioteci publice şi din învăţământ din Zona de Nord - 15 raioane şi mun. Bălţi.

Pe parcursul a opt zile, zece formatori de la Biblioteca Ştiinţifică USARB au realizat programul cursului cu următoarele module: Cultura informației a bibliotecarilor și a utilizatorilor – Natalia Culicov; Reguli de prezentare a referințelor bibliografice. Aplicații practice – Elena Ţurcan; Descrierea bibliografică a publicațiilor. Modificări în CZU. CZU online – Aculina Mihaluţa; Cadrul legislativ al activității bibliotecilor din RM. Legea cu privire la biblioteci – Lilia Ababii; Indicatori de activitate a bibliotecilor. Statistica de bibliotecă. Formularul 6C. Aplicații practice - Ludmila Răileanu, Mihaela Staver; Creativitatea, servicii inovatoare online de bibliotecă - Mihaela Staver, Olga Dascal, Gherda Palii; Metode și tehnici de promovare a bibliotecii - Valentina Topalo, Silvia Ciobanu.

tendinte 3

La încheierea cursului formabilii au raspuns la întrebările din Chestionarul de evaluare, apreciind buna pregătire, conţinutul interesant şi informativ, explicarea în mod clar a subiectului, formatorii fiind receptivi la întrebările formabililor, relaţii bune cu auditoriul, stimularea interesului faţă de subiectul audiat, stimularea gândirii şi a învăţării.

De asemenea, au fost aduse mulţumiri respectuoase organizatorilor şi formatorilor pentru desfăşurarea cursului, care a finalizat cu înmânarea Certificatelor şi fotografia de familie.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Care este pentru Dumneavoastră principala sursă de documentare?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare