Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

10-05-2018

Felicitări colectivului Bibliotecii Ştiinţifice USARB

cel mai bun

Elena Harconiţa, directorul Bibliotecii, a felicitat colegii pentru Premiul şi Diploma conferită în cadrul evenimentului GALEX 2018, ediţia a VIII-a. La 23 aprilie, de Ziua Bibliotecarului, Bibliotecii Științifice a Universității de Stat ,,Alecu Russo” din Bălți, director Elena Harconița, i-a fost decernat Premiul Național GALEX pentru Cel mai reușit proiect de promovare a imaginii Bibliotecii.

Directorul Bibliotecii Ştiinţifice USARB a înmânat Elenei Ţurcan, Diploma pentru Cel mai Bun Bibliotecar al anului 2017, semnată de rectorul USARB, dr. Natalia Gaşiţoi şi directorul Elena Harconiţa.

De asemenea, directorul a trecut în revistă importantele evenimente naţionale şi internaţionale la care au participat bibliotecarii USARB în luna aprilie: Simpozionul naţional din Suceava, România dedicat Zilei Bibliotecarului şi Centenarului Marii Uniri; Ziua Națională de Sensibilizare privind bibliotecile, de la Academia de Administrare Publică, în cadrul Proiectului „Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor din Armenia, Moldova și Belarus prin dezvoltarea personalului bibliotecar și reformarea bibliotecilor”, a prezentat donaţiile de documente oferite de Biblioteca Universităţii Ştefan cel Mare din Suceava.

Şedinţa bibliotecarilor a continuat cu prima lecţie din ciclul МАСКА И ПОРТРЕТ В АНТИЧНОСТИ: O чём говорит лицо: к проблеме портрета, formator Marina Şulman. În sală a fost organizată expoziţia de documente: МАСКА, ЛИК, ЛИЦО И ПОРТРЕТ В ИЗОБРАЗИТЕЛЬНОМ ИСКУССТВЕ (неолит, античность, средние века, возрождение).

Foto

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Care este pentru Dumneavoastră principala sursă de documentare?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare