Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

18-05-2018

colocviu studentesc1Angela Hăbăşescu, bibliotecar, sala de lectură Ştiinţe psihopedagogice, naturii, reale. Arte, a prezentat expoziţia de documente „Tezaurul bibliografic al lui Carl Gustav Jung” în cadrul Colocviului științific studențesc Carl Gustav JUNG ,,Viața mea este povestea unei realizări de sine a inconștientului”, ediţia a IV-a din 18 mai 2018. Au fost trecute în revistă lucrările din colecţiile Bibliotecii Ştiinţifice în care este reflectată viaţa şi opera multiaspectuală a fondatorului psihologiei analitice.

Colocviul a fost organizat de Catedra de psihologie în colaborare cu Biblioteca Ştiinţifică în cadrul cursului universitar Istoria psihologiei, titular de curs Luminiţa Secrieru, conf.univ. dr.

Activitatea a fost deschisă de dr. Silvia Briceag, conf. univ. Au participat cu comunicări studenții anului II de la specialitatea de psihologie.

Foto

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Care este pentru Dumneavoastră principala sursă de documentare?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare