Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

8-11-2018

seminar erasmusElena Harconiţa, director la Biblioteca Ştiinţifică USARB, a participat în data de 8 noiembrie 2018, la seminarul „Programul Erasmus+. Oportunități de a dezvolta și consolida parteneriate internaționale”, organizat de Oficiul Național Erasmus+ în Moldova şi desfăşurat la Universitatea de Stat din Moldova.

În cadrul evenimentului au fost prezentate noutățile din apelul de proiecte 2019, perspectivele de colaborare internațională, prioritățile și particularitățile Programului Erasmus+ din perspectiva Țărilor de Program și Țărilor Partenere.

Participanţii au beneficiat de o sesiune de lucru, dedicată elaborării proiectelor Internationale Credit Mobility și Capacity Building in Higher Education, de expoziția proiectelor Erasmus+ de Consolidare a capacităților în Învățământul Superior, implementate în Republica Moldova.

Universitatea de Stat ,,Alecu Russo” din Bălţi a prezentat la expoziție 8 proiecte de consolidare a capacităților în care este implicată în calitate de partener.

Foto

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Care este pentru Dumneavoastră principala sursă de documentare?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare