Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

10-12-2018

cursuri agoraAngela Hăbăşescu, Olga Dascal au participat la Cursurile „GODAN Action online course on Open Data Management in Agriculture, Nutrition and Land = GODAN Action Online pentru gestionarea datelor deschise în Agricultură, Nutriție și Teren”. Cursul a avut loc în perioada 19 noiembrie – 9 decembrie 2018. Moderatori: Ilkay Holt şi Imma Subirats, specialişti în managementul informațiilor în Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) a ONU. De facilităţile cursului online promovat de către rețeaua GODAN Action, au beneficiat circa 1349 de cercetători, cadre universitare, bibliotecari și studenți, din peste 92 de ţări.

Acest curs online a vizat consolidarea capacității producătorilor de date și a consumatorilor de date de a gestiona și utiliza datele deschise în agricultură și nutriție, avănd scopul de a crește gradul de conștientizare a diferitelor tipuri de formate și utilizări de date și de a evidenția cât de important este ca datele să fie fiabile, accesibile și transparente.

Cursurile au fost finalizate cu o evaluare online a cunoştinţelor obţinute. Audienţii au intrat în posesia certificatelor de participare cu indicaţia notei obţinute la evaluarea finală.

 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Care este pentru Dumneavoastră principala sursă de documentare?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare