Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

14-03-2019

atelier singereiÎn data de 14 martie 2019, Dna Lina Mihaluţa, director adjunct, Lilia Ababii, bibliotecar, Biblioteca Ştiinţifică USARB, au participat la Atelierul de formare continuă a bibliotecarilor şcolari din instituţiile de învăţământ preuniversitar din raionul Sîngerei, organizat de Direcţia Educaţie Sîngerei în colaborare cu Centrul Biblioteconomic Departamental - Biblioteca Ştiinţifică USARB.

Obiectivele atelierului au fost: Promovarea imaginii bibliotecilor şcolare: repere teoretice şi practice; Modalităţi de orientare a bibliotecarilor spre formare de competenţe cu caracter de integrare în biblioteconomie; Tendinţe actuale în activitatea bibliotecilor şcolare.

În cadrul evenimentului, Valentina Mîndrilă, Specialist principal DE, moderatoarea atelierului, a venit cu comunicarea: Bibliotecile şcolare din instituţiile preuniversitare din raion: prezent şi viitor, realizând o trecere în revistă a activităţilor ce au avut loc în bibliotecile şcolare din raionul Sîngerei.

Lina Mihaluţa, a relatat bibliotecarilor şcolari despre Prioritățile profesionale ale Anului 2019 lansate în cadrul Forumului managerilor din Sistemul Naţional de Biblioteci (SNB) al Republicii Moldova, precum şi Regulamente - cadru în susţinerea implementării Legii cu privire la biblioteci. La fel a vorbit şi despre misiunea şi valorile Asociaţiei Bibliotecarilor din Moldova, oportunităţile de care pot beneficia bibliotecarii devenind membru al ABRM.

Lilia Ababii, bibliotecar, Biblioteca Ştiinţifică USARB, a prezentat Centrul de Informare al României de la Bălţi – o nouă oportunitate de informare pentru toţi locuitorii din Zona de Nord a Moldovei.

Activitatea s-a încheat cu totalizări şi stabilirea noilor obiective de viitor. Participanţii au primit certificate.

Locul desfăşurării: Gimnaziul „A.Crihan”, or.Sîngerei.

Foto

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Care este pentru Dumneavoastră principala sursă de documentare?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare