Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

27-03-2019

simpozion anul bibliologicElena Harconiţa, directorul Bibliotecii Ştiinţifice USARB a participat în data de 27 martie 2019 la Simpozionul Anul Bibliologic, cu genericul „Anul reașezării activității bibliotecare în conformitate cu noul cadru legal, strategic și de reglementare”, ediţia a XXVIII-a., desfăşurat la Biblioteca Națională a Republicii Moldova cu comunicarea Resurse, servicii, produse pentru utilizatori.

Simpozionul Anul Bibliologic a avut drept scop totalizarea/reliefarea rezultatelor monitorizării și evaluării punerii în aplicare de către biblioteci a priorităților anului 2018, identificarea reușitelor și problemelor, care necesită concentrarea eforturilor actorilor responsabili.

Lucrările Simpozionului s-au axat asupra: promovării Legii cu privire la biblioteci; elaborării instrumentelor necesare pentru implementarea Legii; implementării, monitorizări, realizării strategiilor naționale și instituționale, diversificării resurselor, serviciilor şi produselor pentru utilizatori; promovării continue și implicării în realizarea ODD-urilor; dezvoltarea competențelor bibliotecarilor și utilizatorilor, în special în TI.

Biblioteca Universităţii din Bălţi a beneficiat de trei lucrări de mare importanţă, donate de colegii BNRM: MAREA UNIRE A ROMÂNILOR DE LA 1918: contribuţii bibliografice; Calendarul Naţional 2019, revista Magazin Bibliologic, 3-4, 2018.

Participanţii au primit certificate.

Transmisiune video:

Foto

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Care este pentru Dumneavoastră principala sursă de documentare?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare