Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

05-04-2019

monitorizareÎn data de 5 aprilie 2019, la Biblioteca Ştiinţifică USARB a avut loc Ședința de monitorizare a proiectului Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor din Armenia, Moldova şi Belarus prin dezvoltarea personalului de bibliotecă şi reformarea bibliotecilor, implementat în cadrul programului Erasmus+ Consolidarea capacităților în domeniul învățământului superior (2015 – 2018). Evenimentul a avut peste 20 de participanti.

Din partea Administraţiei USARB cu un mesaj de salut a venit Valentina Priţcan, dr., conf., Prorector pentru Ştiinţă şi Relaţii Internaţionale care a adus mulţumiri echipei BŞ USARB pentru adăugarea unei plus valori Universităţii prin implicarea în proiecte internaţionale.

Oficiul Național Erasmus+ a fost reprezentat de Claudia Melinte, coordonator, Cristina Gherman, administrator şi Ana Samson.

Claudia Melinte, coordonatorul Oficiului Național Erasmus+ a prezentat obiectivele monitorizării, a venit cu unele sugestii şi recomandări în federea finalizării eficiente a proiectului.

În cadrul şedinţei au fost susţinute comunicările:

  • Diseminarea și valorificarea rezultatelor proiectului LNSS. R. Sobieski-Camerzan, director BȘ AAP;
  • Relevanța și impactul proiectului LNSS asupra modernizării bibliotecilor. Igor Neaga, specialist principal BȘ AAP.

La capitolul Impact. Sustenabilitatea. Diseminarea Proiectului LNSS în USARB au fost prezentate 5 comunicări:

  • Managementul bibliotecii universitare. E. Harconiţa, A. Mihaluţa,
  • Educaţia profesională a bibliotecarului şi serviciile inovative. E. Stratan;
  • Cultura Informaţiei - Modulul-cheie în LNSS. M. Staver;
  • Echipament tehnic: dotare şi eficienţa exploatării. I. Afatin, T. Prian;
  • Diseminarea Proiectului LNSS, NAD. V. Topalo, S. Ciobanu.

Şedinţa a continuat cu monitorizarea pe teren a proiectului: o procedură de management a proiectului. Întrebări si răspunsuri.

În încheiere Claudia Melinte, coordonator Oficiul Național Erasmus+, a analizat rezultatele implementării proiectului, a venit cu mai multe recomandări şi soluţii pentru aplicarea la noi proiecte.

Foto

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Care este pentru Dumneavoastră principala sursă de documentare?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare