Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

22-04-2019

educatia mediaStudenţii anului IV de la Facultatea de Științe ale Educației, Psihologiei și Arte a Universitatăţii de Stat „Alecu Russo” din Bălți au participat la o sesiune de instruire în #educațiamediatică desfășurată de Mihaela Staver la Biblioteca Științifică USARB.

 Subiectul dezinformarii și manipulării media a fost unul de mare interes pentru studenți, aceștia au luat act de diferite forme de manipulare şi dezinformare, precum sunt propaganda, neticheta, interviul, articolul, Cyberbullying, groomingul. Au cunoscut diverse jocuri de energizare şi tehnici de evaluare cum ar fi tehnica mâna oarbă, jocul de rol, CUB-ul, tehnica Super Bingo, etc.

Activitatea a fost utilă și interesantă, studenții şi-au dezvoltat abilitățile de analiză și gândire critică vis-à-vis de mesajele media, capacitatea de a discerne între o informație veridică sau falsă (fake news).

Foto

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Care este pentru Dumneavoastră principala sursă de documentare?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare