Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

24-05-2019

atestare 2019

În luna mai a avut loc atestarea cadrelor bibliotecare conform Regulamentului privind modul de conferire a categoriilor de calificare personalului de specialitate din biblioteci (2015). Bibliotecarii au avut posibilitatea să demonstreze capacităţile şi realizările profesionale acumulate în 5 ani în cadrul Raportului de autoevaluare şi interviului de performanţă. Comisia de Atestare de la BŞ USARB a confirmat / conferit categoriile profesionale a 10 bibliotecari, inclusiv doi bibliotecari de la Colegiul Mihai Eminescu” din Soroca.

De asemenea, 9 bibliotecari universitari bălţeni au susţinut atestarea la Chişinău, Comisia Republicană de Atestare a Personalului de Specialitate din Biblioteci, confirmând categoria de calificare superioară.

Atestarea personalului de specialitate din biblioteci, susţinută o dată la 5 ani, facilitează realizarea maximă a potenţialului intelectual, inovaţional şi creativ, creşterea responsabilităţii personale a bibliotecarilor pentru reuşita carierei profesionale, sporirea valorii şi imaginii bibliotecii în societate.

Foto

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Biblioteca va exista în viitorul apropiat sau va fi înlocuită de internet?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare