Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

23-05-2019

erasmus alumniOficiul Național Erasmus+ în Moldova a organizat prima ediție a evenimentului Erasmus+ Alumni Crossroads, dedicat beneficiarilor Erasmus+.

Evenimentul a reunit personalul academic și studenți participanți în proiecte Erasmus+ în cadrul a trei reuniuni: o ședință de tip cluster cu coordonatorii și membrii echipelor de proiecte Erasmus+ (Consolidarea Capacităților în Învățământul Superior, Mobilitate Internațională de Credite și Jean Monet) privind implementarea Programului Erasmus+ după 2020, reuniunea profesorilor universitari participanți în proiectele de mobilitate academică și reuniunea studenților beneficiari ai proiectelor de mobilitate academică.

La eveniment a participat echipa bălţeană reprezentată de personalul academic, administrativ, didactic-auxiliar de la Biblioteca Ştiinţifică - Valentina Topalo.

Participanții au împărtășit experiențele din mobilitățile proiectelor Erasmus+.

De asemenea, a fost organizată o expoziție a materialelor promoţionale despre proiectele Erasmus+ de Consolidare a Capacităților în Învățământul Superior și Jean Monnet, implementate în Republica Moldova.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Care este pentru Dumneavoastră principala sursă de documentare?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare