Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

13-09-2019

diseminare bnrmFormarea profesională continuă la locul de muncă este un domeniu perceput ca desfăşurându-se într-un cadru organizat, prin învăţare, pentru a se ajunge la performanţă ridicată. Joi, 12 septembrie 2019, bibliotecarii BŞ USARB au participat la o oră de diseminare a conţinutului trainigului de la BNRM, la care a participat Elena Cristian, şef serviciu Dezvoltatea şi prelucrarea resurselor informaţionale. Trainigul a fost consacrat oportunităţilor de implementare a serviciilor noi de bibliotecă. Fiecare serviciu bibliotecar trebuie să fie documentat într-un Portofoliu, etapele şi modalităţile de creare fiind studiate în cadrul trainingului: „Cum se implementează un serviciu nou de bibliotecă. Portofoliul serviciului”.  (24-25 iulie 2019, BNRM).

Subiectele şi setul de materiale promoționale de care a beneficiat colega Elena Cristian, au fost puse la dispoziţia bibliotecarilor pentru a fi analizate, studiate şi aplicate în activităţile profesionale.

Foto 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Care este pentru Dumneavoastră principala sursă de documentare?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare