Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

12-11-2019

Repozitoriul Instituțional asigură o componentă esenţială în sistemul de comunicare ştiinţifico-didactică sporind vizibilitatea, accesul la rezultatele ştiinţifice şi eficienţa activităţii de cercetare, confirmând importanţa ştiinţifică, socială şi economică a cercetărilor ştiinţifice.

base1Repozitoriul Instituțional OPEN RECEARCH ARCHIVE (ORA) USARB a fost înregistrat cu succes în BASE, unul dintre cele mai voluminoase motoare de căutare din lume, în special pentru resursele web academice. BASE este operat de Biblioteca Universității Bielefeld, Germania şi furnizează peste 150 de milioane de documente din peste 7.000 de surse cu textele complete, aproximativ 60% din documentele indexate gratuit (Acces deschis).

Publicarea în Acces deschis îmbunătăţeşte diseminarea rezultatelor cercetării realizate în cadrul USARB-ului. Faptul că Repozitoriul ORA USARB a fost înregistrat în BASE, oferă o mai mare vizibilitate produsului ştiinţific şi sporește ratingul universităţii în clasamentul celor mai bune instituţii de învăţământ superior din lume.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Biblioteca va exista în viitorul apropiat sau va fi înlocuită de internet?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare