Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

12-11-2019

boinceanFelicitări din partea Bibliotecii Ştiinţifice USARB Profesorului BORIS BOINCEAN, Cercetător de nivel internaţional, Doctor Habilitat în științe agricole, profesor, șeful Laboratorului Tehnologii Agricole și Sisteme Agrotehnice al ICCC ͈ Selecția” din municipiul Bălți şi utilizatorului consacrat al Bibliotecii Ştiinţifice USARB, care în data de 11 noiembrie 2019 a fost distins cu Diploma Parlamentului de gradul întâi.

Succese, cât mai multe descoperiri ştiinţifice!

Ziua Științei a fost instituită în R. Moldova prin Hotărârea Guvernului, fiind organizată în contextul Zilei Internaționale a Științei pentru Pace și Dezvoltare, proclamată la 2 noiembrie 2001, în cadrul celei de-a 31-a sesiuni a Conferinței generale a UNESCO.

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a înmânat Diplome mai multor oameni de știință care au realizări deosebite în activitatea de cercetare și au avut contribuții remarcabile la dezvoltarea științei din Republica Moldova.

Foto 

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Care este pentru Dumneavoastră principala sursă de documentare?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare