Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

8-02-2019

Stimaţi utilizatori ai comunităţii academice USARB,

pentru evaluarea impactului și valorii bibliotecii, implicit a impactului serviciilor și produselor bibliotecii pentru utilizatori, instituţie, comunitate și societate, Vă invităm să participaţi la Cercetarea sociologică multiaspectuală Evaluarea impactului bibliotecii în Societatea Informației și Cunoașterii.

Fiind nu doar un consumator (de resurse materiale, financiare etc.), dar și un creator (de servicii, produse, facilități), biblioteca are nevoie de a măsura și evalua cantitatea, calitatea și performanța, dar și valoarea, efectul, impactul componentelor fizice și umane: personal, spații, resurse documentare, tehnologii, utilizatori, servicii, parteneri.

Evaluarea impactului este importantă pentru îmbunătățirea calității serviciilor și produselor de bibliotecă, lărgirea competitivității, creșterea transparenței și responsabilității, instrument eficient de monitorizare și evaluare a politicilor de bibliotecă (Ghid în sprijinul implementării SM ISO 16439:2018 „Informare și Documentare. Metode și proceduri pentru evaluarea impactului bibliotecilor”, Chişinău, 2018).

Vă mulţumim mult pentru colaborare!

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Ce beneficii considerați că aţi primit în urma frecventării bibliotecii?

Am dezvoltat abilităţi noi - 11.1%
Am obţinut informaţii de ajutor pentru procesul de studii - 11.1%
Am simţit biblioteca ca un spaţiu sigur şi plăcut pentru studii şi lectură - 66.7%

Total voturi: 9
The voting for this poll has ended on: Iulie 12, 2019

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare