Много Joomla шаблонов на www.templete.ru

18-12-2020

abrm confBibliotecarii universitari bălţeni au participat în data de 18 decembrie 2020 la lucrările conferinței anuale a Asociației Bibliotecarilor din Republica Moldova (ABRM), cu genericul „Bibliotecile Republicii Moldova în noua normalitate: realizări, implicații și perspective ale Asociației Bibliotecarilor din R. Moldova”, desfăşurat on-line.

Președintele ABRM Elena Pintilei a menționat, că deși comunitatea bibliotecară din Republica Moldova a trecut printr-o perioadă incertă din cauza pandemiei, bibliotecarii au reușit să se adapteze noii realități prin dialoguri constructive, prin coordonarea eforturilor comune și impulsionarea potențialului lor pentru realizarea obiectivelor planificate.

Cu un cuvânt de salut către participanți s-a adresat secretarul de stat în domeniul culturii, Andrei Chistol, care a apreciat înalt eforturile bibliotecarilor pentru a servi interesele comunităților și a utilizatorilor.

În cadrul Conferinței au fost prezentate și rezultatele Concursurilor „Cel mai bun bibliotecar” și „Cele mai reușite lucrări în Biblioteconomie și Științe ale Informării”.

Cu titlul „Bibliotecarul Anului 2019,” categoria biblioteci universitare, specializate a fost desemnată – Olga Dascăl, bibliotecar, Biblioteca Științifică a Universității de Stat „Alecu Russo”, Bălți.

Share this post

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedInSubmit to LiveinternetSubmit to LivejournalSubmit to MoymirSubmit to VkcomSubmit to Yaru Submit to FlickrSubmit to Google+Submit to YouTube

Biblioteca va exista în viitorul apropiat sau va fi înlocuită de internet?

Abonează-te la NEWSLETTER!

captcha 
Conditii de Utilizare