Termeni şi condiţii de abonare la Newsletter - Buletin informativ

Newsletter – Buletinul informativ reprezintă un mesaj electronic livrat periodic prin e-mail de Bibliotecă către utilizatorii abonaţi care sunt de acord cu termenii şi condiţiile expuse în prezentul Regulament. Orice utilizator se poate abona la Newsletter complet în mod gratuit prin completarea Formularului

Înregistrare
Pentru abonare trebuie sa furnizaţi datele personale indicate în Formular, inclusiv adresa de e-mail. Este obligatoriu ca datele introduse să fie reale. Biblioteca îşi rezervă dreptul de a refuza abonarea la Newsletter dacă datele introduse în Formular sunt eronate ori nu Vă aparţin.

Condiţii de utilizare
Utilizatorul trebuie să se asigure că Newsletter-ele expediate de furnizor ajung la destinaţie (sunt livrate în Inbox). În cazul în care e-mailurile trimise de Bibliotecă ajung în dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de softul folosit (clientul de e-mail), utilizatorul trebuie să apese pe Not Spam / Not Junk.
După abonare nu este permisă raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui Newsletter trimis de Bibliotecă. Biblioteca respectă dreptul utilizatorului la intimitate, iar în cazul în care utilizatorul nu doreşte să mai primească astfel de mesaje este suficientă dezabonarea. Fiecare Newsletter expediat de Bibliotecă va conţine instrucţiuni clare de dezabonare instant (one click).

Date cu caracter personal
Completând Formularul de abonare ca utilizator de Newsletter, Vă daţi acordul în mod expres şi neechivoc ca datele Dumneavoastră cu caracter personal să fie stocate de Bibliotecă.
Datele personale vor fi folosite în conformitate cu Politica de confidenţialitate şi nu vor fi făcute publice niciunei terţe părţi fără acordul Dumneavoastră.

Responsabilitate
Răspunderea privind folosirea serviciului revine în totalitate utilizatorului.

Încetarea furnizării serviciului
Oricare dintre părţi are dreptul să înceteze furnizarea, respectiv accesul la serviciul de Newsletter oricând, fără invocarea vreunui motiv şi fără notificare prealabilă.
Biblioteca îşi rezervă dreptul de a conteni imediat furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, în cazul în care acesta a încălcat condiţiile menţionate mai sus.

Date de Contact
Pentru orice întrebare privind serviciul furnizat ne puteţi contacta la adresa de e-mail libruniv.usarb@md