17-01-2018

Prin intermediul proiectului ,,Modernizarea serviciilor bibliotecilor universitare din Republica Moldova”, Biblioteca Ştiinţifică Vă oferă acces gratuit la bazele de date:

CUP logoCambridge Journals Online oferă acces la o colecție multidisciplinară de 390 de reviste științifice și acoperă o gamă largă de discipline din domeniul științelor exacte, umanistice și sociale: antropologie, arheologie, arte, astronomie, chimie, informatică, educație, inginerie, științe generale, geografie, istorie, limbă și lingvistică, drept, științe ale naturii, literatură, politică și relații internaționale, psihologie, religie, sociologie, statistică și probabilitate.

tfTaylor & Francis Online Journal Library reunește publicațiile de la trei editori importanți din lume: Taylor & Francis, Routledge și Psychology Press și oferă acces la peste 1700 de reviste din diverse domenii. Peste 950 de titluri sunt indexate în Thomson Reuters’ Citation Indexes/Web of Science. Pentru participanții proiectului sunt propuse două pachete: ST (Science & Technology) și SSH (Social Science & Humanities).

Aceste resurse le puteți plasa pe pagina de start a bibliotecii sau a instituției Dvs. Accesul este realizat în cadrul rețelei de calculatoare a organizației.

Navigare plăcută și eficientă!