2018, 23 aprilie - Bibliotecarii USARB la Ziua Națională de Sensibilizare privind bibliotecile

FOTO

ziua sensibilizarePe 23 aprilie 2018, de Ziua Națională de Sensibilizare privind bibliotecile, bibliotecarii USARB au participat la Academia de Administrare Publică, împreună cu reprezentanții corpului didactic al Academiei de Administrare Publică (AAP), Academiei de Studii Economice din Moldova (ASEM), Institutului de Dezvoltare a Societății Informaționale (IDSI), precum și experţii internaţionali din România, Grecia și Norvegia.

În cadrul evenimentului a fost inaugurat Centru de Resurse în Limba Engleză, creat cu suportul Consiliului Britanic din Ucraina, Sala multimedia a Bibliotecii, creată recent cu suportul financiar al Comisiei Europene, din cadrul proiectului „Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea Bibliotecilor din Armenia, Moldova și Belarus prin instruirea personalului de bibliotecă și reformarea bibliotecilor ce se desfășoară în cadrul programului Erasmus+.

Elena HARCONIȚA, directorul Bibliotecii Științifice a Universității de stat „Alecu Russo” din Bălți, a prezentat comunicarea Progresul Proiectului LNSS în R. Moldova.

https://www.youtube.com/watch