21-06-2022

atelier cheradi

Bibliotecarii universitari bălţeni, în data de 21 iunie 2022, au participat la Atelierul profesional „Platforme online pentru educație și dezvoltare profesională”, organizat de Biblioteca Ştiinţifică a ASEM.

Atelierul face parte din agenda ofertei educaționale a bibliotecilor universitare și specializate în cadrul platformei de instruire profesională a bibliotecarilor din sfera învățământului și cercetării științifice.

Seminarul, desfăşurat în format hibrid cu genericul a întrunit 98 de bibliotecari din cadrul bibliotecilor universitare și specializate, bibliotecilor din rețeaua instituțiilor de învăţământ superior.

Natalia CHERADI, dr., director al Bibliotecii Științifice a ASEM, formator a vorbit despre rezultatele sondajului expres al participanților la primul seminar, urmat de prezentarea exemplelor practice din experienţa Bibliotecii Ştiinţifice ASEM, cât şi despre diversitatea platformelor de instruire online, despre soluție eficientă în procesul de partajare și arhivare a materialelor de instruire a bibliotecarilor în Google Classroom.

Evaluarea finală a cunoștințelor a avut loc cu ajutorul aplicației Kahoot.

Foto