2018, 20 martie - Training la Biblioteca Ştiinţifică USARB

FOTO

trainingStudenţii de la Facultatea de Drept şi Ştiinţe sociale, specialitatea Asistenţă socială şi-au consolidat capacitățile în cadrul Trainingului desfăşurat în data de 20 martie la Biblioteca Ştiinţifică USARB.

Trainingul a fost organizat în cadrul Programului Erasmus+ Proiectul Servicii de suport pentru reţeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor în Armenia, Moldova şi Belarus prin dezvoltarea personalului bibliotecar şi reformarea bibliotecilor.

Activitatea a inclus temele: „Instrumente de căutare a informaţiilor pentru studii şi cercetare” (Mihaela Staver, bibliotecar principal); „LibUnivCatalog - Catalog partajat a 7 biblioteci universitare din R. Moldova pe platforma ExLibris Primo” (Aculina Mihaluța, director adjunct); „Bazele de date cu acoperire multidisciplinară şi servicii specifice marilor distribuitori la care Universitatea este abonată: EBSCO, SpringerLink, Web of Science etc.” (Olga Dascal, bibliotecar); „Managementul referinţelor bibliografice. Software de gestiune a referinţelor bibliografice” (Elena Ţurcan, bibliotecar).