19-12-2018

ziua informareÎn Subdiviziunea de informare şi cercetare bibliografică, în cadrul orei de informare pentru bibliotecari, membrii grupului de profil Promotorii resurselor info-documentare au prezentat cele mai reprezenative achiziţii recente în colecţia BŞ USARB.

Lilia IAVORSCHAIA (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) a informat bibliotecarii despre achiziţiile recente din domeniul ştiinţelor reale: informatică, matematică din sala de împrumut nr. 2 Documente didactice şi metodice.

Aliona PURICE ( Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) s-a referit la achiziţiile din domeniul dreptului care se regăsesc în colecţia sălii de lectură nr. 1 Ştiinţe socioumanistice şi economice.

Valentina VACARCIUC (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) a prezentat achiziţiile recente din domeniul: ştiinţelor pedagogice şi psihologice colecţia sălii de lectură nr. 3 Ştiinţe psihopedagogice, naturii, reale. Arte.

Angela HĂBAŞESCU (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) a prezentat achiziţiile recente din domeniul ştiinţelor reale, naturale localizate în sala de lectură nr. 3 Ştiinţe psihopedagogice, naturii, reale. Arte.

Elena ŢURCAN (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) a informat publicul despre achiziţiile recente din domeniul muzici, documente ce pot fi consultate şi împrumutate în sala de împrumuut nr. 3 Documente muzicale

Natalia LUCHIANCIUC (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), a informat auditoriul despre achiziţiile recente din domeniul lingvisticii, limbii şi literaturii române, sursele pot fi consultate în sala de lectură nr. 2 Ştiiţe filologice, iar Gabriela CAZACU (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) a informat bibliotecarii despre achiziţiile recente în limbile engleză, franceză şi germană, documente care pot fi consultate şi împrumutate în sala de împrumut nr. 4 Documente în limbi străine.

Lilia ABABII (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) a trecut în revistă achiziţiile recente în colecţia Centrului de Informare al României fiind prezentate 10 lucrări din domeniul istoriei. Prezentarea a cuprins documente ce reflectă pagini din istoria românilor din perioada romană până la desăvârşira unităţii naţionale, precum şi lucrarea în patru volume semnată de Ioan SCURTU Istoria Românilor în timpul celor patru Regi, care aduc în prim plan transformările prin care a trecut România în timpul domniilor celor patru regi: Carol I, Ferdinand I, Carol II şi Mihai I.

Foto