2020, 5 octombrie - Biblioteca Ştiinţifică USARB la Târgul Proiectelor Erasmus+, ediţia a V-a

tirgul

Rezultatele proiectelor Erasmus+, implementate cu participarea USARB au fost prezentate în cadrul Târgului Proiectelor Erasmus+, ediția a V-a, care a avut loc în data de 5 octombrie 2020. La eveniment au participat şi reprezentanți ai Bibliotecii Ştiinţifice USARB: Lina Mihaluţa, director adjunct, împreună cu Valentina Topalo, Silvia Ciobanu, Ludmila Răileanu.

În cadrul acestui eveniment, Lina Mihaluţa, director adjunct, BŞ USARB a vorbit despre impactul, sustenabilitatea și vizibilitatea Proiectului Servicii de suport pentru rețeaua de biblioteci: modernizarea bibliotecilor în Armenia, Moldova şi Belarus prin dezvoltarea personalului bibliotecar şi reformarea bibliotecilor (LNSS), Programul Erasmus+ Consolidarea Capacităților instituţionale, cofinanţat de Uniunea Europeană, remarcând modul în care BŞ USARB se implică în proiectele internaționale, semnificația și efectele acestora în activitatea Bibliotecii.

Evenimentul Târgului Proiectelor Erasmus+ a fost inițiat și organizat de către doamna Valentina PRIȚCAN, Prorector pentru activitatea ştiinţifică şi relaţii internaţionale, în anul 2018 și se află la cea de-a V-a ediție.